Du skal bruge:
20 g gær, 2 dl lunkent vand, 1 tsk salt , 300 g mel
Sådan gør du:
Rør gæren ud i vandet og tilsæt mel og salt. Ælt dejen godt igennem, og lad den hæve tildækket i 30 min. Del dejen i 2 og form 2 kugler. Tril hver kugle til en aflang pølse, der passer med bagepladens længde. Læg flutene på bagepladen, og lad dem efterhæve i 10-15 min. Rids dem derefter med et eller flere snit og pensl dem med vand. Bag flutene midt i ovnen ved 200° i ca. 25 min. Under bagningen pensl med koldt vand 2 gange. Og værsgo - så er der frisk bagte flute.
Jeg brugte hvedemel, og tænker at jeg vil prøve at peppe dem lidt op med evt. oliven og soltørret tomater næste gang.
*H*
Smager super godt med gulerødder.
SvarSletDe er virkelige lækre med hvidløg og soltørret tomater, mums
SvarSletMmm ja det lyder også lækkert - det må vi prøve!:)
SvarSlet