Nem simreret med kylling

I weekenden startede vores nok største istandsættelse projekt i vores lejlighed - nemlig badeværelset! Og sikke et kæmpe projekt!! Vi er kun på 1. dagen med håndværkerne, men jeg synes allerede det er helt uoverskueligt:-/ Nå men når badeværelset står klar om (forhåbentlig) 6 uger, så har det været det hele værd, det er jeg ikke et sekund i tvivl om!
Mens jeg sad og ventede på at håndværkerne skulle komme i morges, så faldt jeg over denne lækre simreret med kylling. Jeg synes det lød lækker, så det har vi afprøvet her til aften. 
Der skulle godt nok fennikel i retten, men det havde jeg glemt at købe, men retten smagte rigtig lækkert alligevel. Men jeg vil da prøve at lave den med fennikel næste gang - så kan jeg jo lige skrive en kommentar om, hvordan smagen så bliver:)

Du skal bruge:
700 g kyllingeoverlår  (eller brug hele kyllingfileter - det vil jeg prøve næste gang)
1 rød chili

2 rødløg 

2 peberfrugter

1 fennikel 

4 tomater

500 g kartofler

3 spsk. olivenolie 

1 fed hvidløg 

2 kviste rosmarin 

1 dåse cherrytomater (kan erstattes af hakkede tomater)

Salt og peber 

Evt. lidt brun farin
Revet skal af en økologisk citron

Sådan gør du:
Start med at gøre grøntsagerne klar. Pil først løg
og skær dem i tynde både. 
Flæk derefter chilien, skrab kerner ud og hak den fint. Rens så
peberfrugterne, og skær dem i firkantet stykker. Skær top og bund af fennikel, og snit den groft. Skær tomater i både og skræl til sidst kartoflerne, og skær dem i tern. 
Varm halvdelen af olien i en stor
stegegryde, og brun kyllinglårene godt. Tag dem op af gryden og varm resten af olien. Steg løg og
grønsager – undtagen tomater – til de tager farve. 
Kom så tomater, kartofler, presset hvidløg og
kyllingelår i gryden. Tilsæt rosmarin og cherrytomater, og lad kyllingen simre under låg i ca. 30 min. Smag til slut saucen til med salt, peber og evt. lidt brun farin.
Server med revet citronskal og groft brød.

En lækker ret der er nem at lave, og som faktisk passer sig selv, når alt er puttet i gryden.

*H*

Ingen kommentarer:

Send en kommentar