300-400 g. kyllingefilet
300 g. grønne friske bønner
3/4 blomkål
1 rød eller gul peberfrugt
200 g. frisk spinat
1 spsk. olivenolie
2 tsk. grøn karry
1 dl. hønsebouillon
1 dåse kokosmælk
Salt og peber
Saften af 1 lime
Basmatiris
Sådan gør du:
Start med grøntsagerne - del blomkålen i små buketter, nip bønnerne, skær peberfrugten i halve stave og skyl spinaten godt og slyng den tør. Skær så kyllingen i mundrette stykker.
Sæt risene over, så de er klar til servering.
Varm olien i en gryde og svits den grønne karry let heri. Tilsæt kyllingen og brun den i den grønne karry ved høj varme. Put blomkål, bønner og peberfrugt i gryden, og tilsæt derefter bouillon og kokosmælk. Lad herligheden simre under låg i ca. 10 min, og tilsæt derefter spinaten. Når spinaten er faldet sammen, smages retten til med salt, peber og lime. Og så er der mad... velbekomme!:)
*H*
Ingen kommentarer:
Send en kommentar