Hjemmebagte pitabrød

Hjemmebagte pitabrød er et hit, og de er meget nemme at lave! Selvfølgelig tager det lidt tid med hævningen, men det er helt sikkert det ekstra arbejde værd!

Du skal bruge:
15 g gær
3 dl lunkent vand
1 tsk salt
450 g hvedemel


Så nemt er det:
Rør gæren ud i vandet. Tilsæt derefter salt og mel og ælt dejen godt igennem.
Lad dejen hæve i ca. 3 kvarter til den har ca. dobbelt størrelse.
Ælt dejen igennem igen og del den i 8-10 stykker (alt efter hvor store du vil have dine pitabrød). Form en bolle og rul den flad med en kagerulle.
Læg pitabrødene på en bageplade med bagepapir og lad dem efterhæve i 10 min. Bag dem derefter i 6-10 min (igen alt efter hvor store de er - det er en god idé at holde lidt øje med dem) midt i ovnen ved 250°.
Lad dem køle lidt af på en bagerist, og så er der friske pitabrød:)

Vi fik grønt og Chili Bites fra Nutana til. Dem har jeg ikke prøvet før, men de var et hit, da de var godt krydret og fyldt med ost... haps!

*H*

Ingen kommentarer:

Send en kommentar