Meyers Deli

I onsdags havde vi begge fri og dagen var afsat til at tage ud og se på en ny sofa! Så August blev afleveret i vuggestuen og så tænkte vi, at vi lige kunne nå lidt hurtig morgenmad på Meyers Deli, inden vi skulle stå klar i Ilva kl. 10:00 sharp! Og med min ubeslutsomhed var jeg godt klar over at sofa-projektet ville komme til at tage hele dagen, så god plan at starte dagen med et godt måltid:)





Meyers Deli kan virkelig anbefales, hvis man skal have lidt hurtig morgenmad, der er super lækkert og ikke koster alverden. Atmosfæren er afslappet, man kan sidde på høje stole ved vinduerne og se de travle mennesker passere forbi på Gl. Kongevej, eller man kan slå sig ned ved et af deres langborde. Der er også lidt siddepladser udenfor, og når foråret for alvor er ankommet, så er der rift om de udendørs pladser. 
Det er et fedt koncept - man kan købe de retter man har lyst til! Jeg fik en "Morgen Meyer" med yoghurt, bolle, rugbrød, ost, pølse, smør og marmelade til 75 kr. Det var virkelig lækkert, og jeg var mere end mæt, da vi var færdige! Tommy hoppede på røræg m. bacon og lækre pandekager... mmm det hele var et hit!

http://www.meyersdeli.dk/da/meyers_deli_gl_kongevej.html

*H*

Ingen kommentarer:

Send en kommentar