Man: Pitabrød med falaffel
Tirs: Rugbrød
Ons: Laksebøffer med bagt kartofler og græsk yoghurt rørt med citron, dild, løg og persille
Tors: Bondeomelet m. brød
Fre: Pasta m. romescosauce og chorizo
Lør: Hamburgerryg m. kartofler og grønlangkål
Søn: Pastatærte m. hamburgerryg og porre
Pastatærte m. hamburgerryg og porre |
Det lyder måske lidt omfattende, men falaffel var IKKE hjemmelavet, i bondeomeletten skulle der kartofler, hvor jeg havde bagt et par ekstra dagen før, så de var klar. Hamburgerryg blev der også noget tilbage af, så den kunne bruges i pastatærten.
Jeg har faktisk aldrig lavet hamburgerryg og grønlangkål før, men min far er verdensmester til det, så jeg ville se om jeg ikke kunne gentage succesen. Mmm det blev lækkert, men lidt mere øvelse før jeg kan prale af min grønlangkål!
Ha' en dejlig tirsdag:)
*H*
Ingen kommentarer:
Send en kommentar