Cirkus Summarum :)

Åh altså hvor er det danske sommervejr dog utilregneligt - den ene dag strålende solskin og den næste blæst og regn!
Søndag var vi SÅ heldige med vejret, da mormor & morfar havde inviteret os i Cirkus Summarum, og det var skønt, skønt vejr.
Jeg plejer ellers altid at tage en masse billeder, men jeg havde ladet kameraet blive hjemme, da der stod på billetten, at man ikke måtte have kamera med. Men det måtte man gerne, man må bare ikke fotografere under forestillingen. Så der er ikke mange billeder at vise fra turen desværre!
Det var ellers et rigtig hit. Inden forestilling kan man komme ind på cirkuspladsen og prøve en hoppeborg, en stor oppustelig rutsjebane, rullestolsræs, legeplads og meget mere. August's 2 kusiner på 6 og 9 år var også med, så de 3 fes rundt og hyggede sig indtil forestillingen gik i gang. Der var også en masse boder med popcorn, t-shits, is, Cirkus Summarum-merchandise, så det er en god idé at tømme sparegrisen for lidt lommepenge, så man kan købe sig nogle herligheder:) Da vi sad på vores pladser og ventede på forestilling skulle starte, fik August købt sig en Cirkus Summarum lys-dreje-blinke-ting! Den bragte stor glæde!

Da showet endelig gik i gang, var alle børnene helt vilde! De råbte, sang, dansede, klappede og var helt oppe køre! Det var så sødt at se hvilken glæde der bredte sig i teltet, så snart alle de kendte ansigter dukkede op. August var især glad for at se Hr. Skæg, Bamse og Ælling:)
Der var en pause på 20 min. midt i forestilling, som tog ca. 2 timer, og det var meget passende. Cirkus Summarum kan helt sikkert anbefales, og vi skal bestemt derud igen til næste år!

(se mere her: http://www.cirkussummarum.dk/)



*H*

Ingen kommentarer:

Send en kommentar