Bananmuffins med valnødder

Mine forældre har et kæmpe valnøddetræ i deres have, og vi har en stor sæk valnødder fra sidste sæson stående, som vi skal til at have brugt inden vi får endnu en sæk fra dette års høst. Derudover havde vi alt for mange bananer liggende, så i dag har jeg kastet mig ud i banan-valnødde-muffins, for at gøre et indhug i bananer og valnødder! Og mmm de kan varmt anbefales:)


Til 12 stk. skal du bruge:
200 g valnødder
250 g mel
1 spsk. bagepulver
1/2 tsk. salt
120 g blødt smør
200 g brun farin
2 æg
1 1/2 tsk. vanille
3-4 mosede modne bananer

Sådan gør du:
Tænd ovnen på 190°.
Hak valnødderne, rist dem på en pande og lad dem afkøle. Bland mel, bagepulver og salt i en skål. Rør smør, brun farin og vanille med en håndmixer i en anden skål til blandingen er jævn og cremet. Rør ét æg i blandingen ad gangen, og tilføj de mosede bananer. Bland bananblandingen sammen med melblandingen og tilsæt derefter de ristede valnødder. Fyld dejen i muffinsformene og bag ca. 20 – 25 minutter midt i ovnen. Ummm velbekommen...

*H*

Ingen kommentarer:

Send en kommentar