Pasta med rejer og koriander

Denne lækre pastaret er nem at lave og er god til både hverdag og til gæster. På en kedelig hverdag, så er det lækkert med lidt luksus aftensmad:)


Til 4 personer skal bruge:
500 frisk tagliatelle
1 lille håndfuld frisk koriander
Smagsløs olie
300-400 g pillede kæmperejer
salt

Til saucen:
2 røde peberfrugter
1 fed hvidløg
3 dl. kokosmælk
2 dl. madlavningsfløde
1 spsk. rød karrypasta
2 spsk. fiskefond fra flaske (fås i Irma)
Saft og revet skal fra en lime
Salt

Sådan gør du:
Skær peberfrugten i små tern og hak hvidløget fint. Bland derefter peberfrugt, hvidløg, kokosmælk, madlavningsfløde, karrypasta og fiskefond i en lille gryde. Lad det koge ca. 10 min. til saucen tykner lidt, og tilsæt så limesaft og revet skal. Smag evt. saucen til med salt hvis nødvendigt.
Sæt pasten over. Mens den koger, steg så rejerne i olie og en lille håndfuld hakket koriander ved høj varme. De skal maks. steges 2 min. Smag til med salt.
Bland derefter pasta, sauce og stegte rejer sammen og servér med det samme. Hvis du portionsanretter retten, kan du evt. pynte med lidt korianderblade og en halv lime. Mmm det smager himmelsk... 

*H*

Ingen kommentarer:

Send en kommentar