Pasta i champignonsauce

En god nem pastaret fra en af de helt gamle Karolines Køkken kogebøger, som jeg kan huske har stået på køkkenhylden hos mine forældre, da jeg var barn. Jeg har nu ikke fået retten som barn, det er faktisk Stine's fortjeneste, at jeg kender den.

Til 4 pers. skal du bruge:
2 hakket rødløg
25 g smør
200 g små champignoner i halve
2,5 dl. grønsagsboullion
1,5 dl. madlavningsfløde
Salt og peber
Bacon
Friskhakket persille
400 g penne

Sådan gør du:
Svits løg i smøret i en gryde. Tilsæt de halve champignoner og svits dem med i ca. 5 min. Hæld derefter boullion ved, og lad saucen koge uden låg i yderligere 5 min. Tilsæt så fløden og lad koge i 5-10 min. Smag tilsidst saucen til med salt og peber. Mens saucen koger skær da bacon i små stykker og steg dem sprøde på en pande, og kog pastaen efter anvisning på pakken.
Bland sauce, pasta og bacon sammen og server med friskhakket persille drysset over pastaen.

Velbekomme!:)

*H*

Ingen kommentarer:

Send en kommentar