Det smager af sommer…


For mange år siden fandt Helles mor en opskrift i et blad på en pastaret, hvor overskriften var "Det smager af sommer". Og man må sige, at retten lever fuldt op til overskriften... mmm den er så lækker denne pastaret! Med blandingen af skinke, bacon, hvidvin, tomater, fløde og krydderier, så kan vi uden tvivl se os selv sidde en varm sommeraften med god vin, frisk parmesanost og nyde pastaen:)

Du skal bruge:
1 pk. bacon
1 pk. kogt pålægsskinke
2-3 dl. hvidvin
1 ds. hakket tomater
2,5 dl. madlavningsfløde
2-3 tsk. basillikum
Salt og peber

500 g frisk fettuccini

Sådan gør du:
Skær bacon og skinke i små stykker og steg dem 2-3 min. i en gryde. Hæld derefter hvidvin over, og lad vinen koge ind. Tilsæt derefter tomater, fløde og krydderier og lad det simre i 10-15 min. Kog imens pastaen. Bland derefter sauce og pasta godt sammen og voilà - så er der mad!



*Stelle*


Ingen kommentarer:

Send en kommentar