Salat med thaimarineret and

Denne herlige salat er klart en af mine nye favoritter - jeg fik den serveret af en mine veninder for et stykke tid siden og var solgt med det samme! 
Opskriften er fra Annemad (madprogram på DR2), men min veninde har tilføjet lidt grønsager for at gøre salaten mere fyldig, hvilket jeg synes er lækkert. Nu skal den deles med jer, så i kan glæde familie, venner og ikke mindst jer selv med denne dejlige salat.
Til 4 personer skal bruges:

- 2 andebryster
- olivenolie
- et par håndfulde blandet salat
- frisk mynte
- 1/2 frisk chili
- et bundt forårsløg
- 1 gul og 1 rød peber
- bønnespirer
- 1 moden mango
- peanuts

Marinade:

- hoisin sauce
- sød chili sauce
- fintrevet, frisk ingefær

Andebrystet steges på begge sider, indtil det har den ønskede farve. Personligt, kan jeg lide det rosa, på grænsen til gennemstegt, men det er en fin grænse, inden det bliver tørt. Det skal have ca. 15-20 minutter i alt og derefter trække i ca. 10 minutter.
Mens andebrystet steger og derefter trækker, kan du lave salaten. Skær alt ud i mundrette bidder og bland det sammen i et fad. 
Bland hoisinsauce, sød chili sauce og fintrevet ingefær sammen - smag dig frem - sidst jeg lavede det tog jeg et helt glas hoisin og næsten tilsvarende sød chilisauce og rev tilsidst ingefær i, og smagte til.
Når anden har trukket, skæres den ud i skiver og blandes med marinaden. Tilsidst fordelses de marinerede andeskiver over salaten og der pyntes med rigeligt hakkede peanuts og ekstra forårsløg. Dig in & enjoy!


*S*

Ingen kommentarer:

Send en kommentar