Den blev super god, og jeg glæder mig allerede til at bruge den i løbet af ugen i madlavningen - forestiller mig at vende den i noget nykogt pasta, eller smøre noget sandwich brød med den...mmm;-)
Jeg kiggede på forskellige opskrifter på nettet, og endte med at prøve mig lidt frem, indtil det havde den rette smag og konsistens efter min smag:
1 plukket, frisk basilikum
15 gram ristede og afkølede pinjekerner
Ca 1 1/2 dl olivenolie
1 fed hvidløg
20 gram parmesan
Salt
Start med at riste pinjekernerne, til de er gyldne og sæt dem til afkøling. Put herefter basilikum, pinjekerner, hvidløg, parmesan, olie og lidt salt i en blender. Blend indtil det får den ønskede konsistens - hvis det er for tykt, kan der tilsættes mere olie og hvis det mangler smag, kan der tilsættes salt:-)
Enjoy!
*S*
Wow en god pesto, jeg lavede den igår og må sige at det er den bedste opskrift på pesto jeg har prøvet!!=) Har i en god opskrift på oliven tapanade? Vh Sasha
SvarSletHej Sasha - hvor skønt at høre, at du har fået glæde af opskriften! :-) Desværre har vi umiddelbart ikke nogen opskrift på oliventapenade...men det må vi igang med at finde!
SvarSlet