Nemme 'banan-is' med chokoladeovertræk og kokos

Lækker herlighed som ungerne nemt kan lave! Og nu det jo er banan, så er det vel bare lidt sundt... ;)
Tag en halv banan uden skræl og sæt en pind i den "flade ende". Vi bruge halve papirssugerør. Dyb bananen i smeltet chokolade og drys med kokos. Læg herefter bananerne i fryseren, og voilá... så er der bananis!


*H*

2 kommentarer:

  1. Hej Stelle

    Dejlig blog i har! Hvilken chokolade blev der brugt til bananerne?

    Mvh - Karina S.

    SvarSlet
  2. Hej Karina,
    Mange tak for de søde ord! Vi brugte Chokoladeknapper fra Odense Marcipan - de er super nemme at arbejde med. Jeg smeltede chokoladen over et vandbad, dejlig nemt og hurtigt, og man er fri for selv at stå og hakke chokoladen! Der er 150 g i en pose, man kan få dem i mørk, lys og hvid, og jeg mener en pose koster omkring 25 kr.
    Mange hilsner Stelle

    SvarSlet