Lækker herlighed som ungerne nemt kan lave! Og nu det jo er banan, så er det vel bare lidt sundt... ;)
Tag en halv banan uden skræl og sæt en pind i den "flade ende". Vi bruge halve papirssugerør. Dyb bananen i smeltet chokolade og drys med kokos. Læg herefter bananerne i fryseren, og voilá... så er der bananis!
Hej Karina, Mange tak for de søde ord! Vi brugte Chokoladeknapper fra Odense Marcipan - de er super nemme at arbejde med. Jeg smeltede chokoladen over et vandbad, dejlig nemt og hurtigt, og man er fri for selv at stå og hakke chokoladen! Der er 150 g i en pose, man kan få dem i mørk, lys og hvid, og jeg mener en pose koster omkring 25 kr. Mange hilsner Stelle
Hej Stelle
SvarSletDejlig blog i har! Hvilken chokolade blev der brugt til bananerne?
Mvh - Karina S.
Hej Karina,
SvarSletMange tak for de søde ord! Vi brugte Chokoladeknapper fra Odense Marcipan - de er super nemme at arbejde med. Jeg smeltede chokoladen over et vandbad, dejlig nemt og hurtigt, og man er fri for selv at stå og hakke chokoladen! Der er 150 g i en pose, man kan få dem i mørk, lys og hvid, og jeg mener en pose koster omkring 25 kr.
Mange hilsner Stelle