Forleden skulle jeg bruge noget tilbehør til ovnstegte kyllinglår (en af Augusts favoritter!) og da jeg havde en rest feta i køleskabet, faldt valget på tærte med spinat og feta. Det blev en lækker tærte, og den fungere rigtig godt som tilbehør sammen med kogte friske bønner.
Du skal bruge:
1 stk færdig tærtedej fra køl
500 g frisk spinat
3 æg
2 dl creme fraiche 18%
100 g feta
Sådan gør du:
Læg tærtedejen i en tærteform og forbag den i 15 min. ved 200°. Skyl imens spinaten godt og damp den med det vand der sidder på, til den er faldet helt sammen. Lad spinaten køle lidt af og knug vandet ud. Pisk æggene sammen med creme fraiche og put derefter smuldret feta i sammen med salt og peber. Hæld fyldet i tærteformen og bag tærten ved 200° i 30 min.
*H*
Ingen kommentarer:
Send en kommentar