Til 4 stk. calzoner skal du bruge:
2 pakker færdig pizzadej
Tomatsovs:
1 lille hakket løg
1 fed hvidløg
1 dåse hakkede tomater
2 tsk. sukker
1 spsk. balsamisk eddike
2 spsk. oregano
Salt og peber
Fyld:
250 g hel mozzarella
1 peberfrugt
100 g parmaskinke
Frisk rucola
Sådan gør du:
Lav først tomatsaucen - kom alle ingredienser til saucen i en blender, og blend, til sovsen er ensartet. Smag saucen til med salt og peber og eventuelt mere eddike.
Skær så mozzarella i skiver og peberfrugt i tynde strimler. Del hvert dejstykke i to stykker, og udstik til runde cirkler. Skær overskydende dej fra lav evt. nogle mini-calzoner til ungerne til madpakken.
Fordel tomatsaucen i et tyndt lag på den ene halvdel af bundene og læg mozzarella, parmaskinke og strimler af peberfrugt på halvdelen med tomatsovs. Fold herefter 'pizzaen', og pres kanten med en gaffel for at lukke pizzaen helt. Bag pizzaerne i ca. 15 min. midt i ovnen på 225° til de er sprøde og gyldne. Server de lækre calzone med godt med rucola oven på!
*H*
Ingen kommentarer:
Send en kommentar