Chimichurri

Vi er lige kommet hjem efter et par dejlige dage i sommerhuset. Lørdag skulle der grilles og jeg kastede mig ud i en chimichurri - det er en argentinsk sauce/dressing lavet af urter, som smager helt fantastisk til grillet kød!
Jeg kiggede på forskellige opskrifter og endte med at prøve mig lidt frem...resultatet blev ganske godt, men næste gang tror jeg at jeg vil prøve med lidt mindre citron og frisk chili istedet for chili olie - der stod frisk chili i de opskrifter jeg kiggede på, kunne bare ikke få det i supermarkedet.

                               

Chimichurri:

1 ret stor håndfuld bredbladet persille
2-3 friske oregano kviste
3-4 hvidløg
1 tsk hvidvinseddike
1 spsk citronsaft
1 spsk chili olie
1 spsk olivenolie

Blend det hele i en staublender, indtil en passende konsistens opnåes. Smag til med salt og peber og server det til en rygende varm bøf, direkte fra grillen....mums!

*S*


Ingen kommentarer:

Send en kommentar