Perleplade workshop

Herhjemme er perleplader blevet det store hit for August på 5 1/2 år! Efter han fandt ud af, at man kan lave andet end forskellige mønstre, er der en flittig produktion i gang hos os af Ninja Turtles, Star Wars figurer, Angry Birds og alle mulige andre figurer.
Det er bare at google en god kombi af hama/beads/perleplader/perler + den figur man gerne vil lave. Så kommer der som regel mange forskellige færdige perleplader frem og så er det bare at printe det ud stort nok til, at kunne se hvor mange perler der skal bruges.
Vi fik dog en udfordring da August ville lave en gave til sin lille fætter Sylvester. Sylvester elsker Handy Manny og Postmand Per, men vi kunne altså ikke finde nogle der så bare lidt normale ud:-/


For et par uger siden så jeg på Børn i Byen, at man kunne tilmelde sig en Perleplade Workshop på Vesterbro med Thomas Lolholm - så det måtte vi da med til! Det kostede 100 kr. pr. deltager for 3 timers workshop inkl. perler, kage, kaffe og sodavand. Det var virkelig hyggeligt, og der var mange vildt flotte perleplader til inspiration! August fik lavet en maske og en lille Pokémon figur, masken trak tænder ud da perlerne ikke var sorteret i farver. Thomas kunne dog fortælle til de mødre, der brokkede sig over de ikke-sorterede perler, at det jo er en del af charmen ved at lave perler, at man sidder og finder de rette farver! Det var altså ikke alle der var enige i den betragtning...he he!


Men rigtig hyggeligt var det, dog var 3 timer lige længe nok til at holde fuld koncentration for August, men vi nåede da at blive færdige med både maske og figur:) Thomas har før afholdt workshops, og som jeg kunne forstå så holder han dem løbende - du kan læse mere om ham her!


*H*

Ingen kommentarer:

Send en kommentar