Kan man fryse mascarpone?
Vigtig info - ligegyldig viden...? ;)
Vi har længe tænkt over, om man egentlig kan fryse en rest mascarpone, og når man googler det, så har vi utrolig nok ikke kunne finde svaret! Vi er ret vilde med mascarpone, men oftest skal man kun bruge et halvt bæger, og så ender det tit med, at man smider den anden halvdel ud, da man ikke har fået den brugt!
Nu har vi så testet det selv, og har haft en rest mascarpone i fryseren, som vi efterfølgende tøede op, og så blev resten brugt i en pastaret. Smagen var helt fint, men konsistensen var en smule grynet. Så vores konklusion er, at man godt kan fryse mascarpone til fx. en pastasauce, meen vi vil nok foretrække den frisk! Især hvis det er til kager, creme osv. Nogen af jer der har erfaring med at fryse mascarpone?
*Stelle*
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar