Sprøde croutoner

I januar lagde Helle et indlæg ud med en opskrift på "Focaccia i bradepande".

Det er et virkelig lækkert brød, som jeg også laver i ny og næ.

Som Helle skriver er det er stort brød, som sagtens kan fryses. Jeg lavede brødet i fredags, og fik ikke frosset resten ned - men så er det jo godt at man bare kan lave nogle super lækre og sprøde croutoner istedet!

Jeg skar resten af brødet i små tern, lagde dem i en frysepose og hældte et godt skvæt god olivenolie ud over og fordelte det godt.

Herefter lagde jeg ternene i en bradepande belagt med bagepapir og dryssede godt med flagesalt på.

Ovnen var i forvejen varmet til 200 grader varmluft og jeg gav dem ca. 20 minutter - til de blev lysebrune og sprøde :-)

Vi spiser meget suppe her i huset, og disse croutoner er smager dejligt, drysset ud over en rygende varm skål suppe...

Velbekomme!


*S*

Ingen kommentarer:

Send en kommentar