Kylling i parmaskinke med frisk basilikum og parmesanost

Lige en lækker opskrift på kyllingfileter fyldt med frisk basilikum og parmasanost og svøbt i parmaskinke. Man steger fileterne på spyd, og man kan sætte forskellige grøntsager på alt efter humør eller hvad køleskabet byder på.

Til 4 personer skal du bruge:
4 stk. kyllingfileter uden skind
Parmaskinke (nok til at kunne svøbe om alle fileterne)
Ca. 2 dl. høvlet/groft revet parmesanost
En god håndfuld frisk basilikum
16 cherrytomater
8 skalotteløg
Olivenolie til pensling
4 tynde træspyd

Sådan gør du:
Start med at lægge træspydende i blød. Bland parmesanost og hakket basilikum godt i en skål. Rens kyllingfileterne og skær et dybt snit i dem.
Put derefter blandingen med ost og basilikum ind i kyllingfileterne og svøb så parmaskinke omkring. Sæt skiftevis et par tomater og løg på et spyd, og sæt så kyllingfileten på. Slut derefter af med endnu et par tomater og løg. Pensl til sidst med olivenolie.
Spydene steges midt i ovnen ved 200° i 18-20 min. eller til kødet er gennemstegt. Kan serveres til det meste tilbehør, vi fik ovenstegte kartofler og en mild tzatziki til (denne gang havde jeg glemt at købe parmaskinke, så fileterne blev svøbt i bacon, og tomaterne var almindelige tomater skåret i mindre stykker, men det smagte nu også helt godt).

*H*

Ingen kommentarer:

Send en kommentar