Pasta med rucola-ærte-pesto, bacon og parmesan

I weekenden fik jeg lavet en ny pastaret, og den smagte herligt! Man skal selv lave en rucola-ærte-pesto som så blandes med bacon og ravioli med ost. I opskriften stod der, at man skulle bruge ravioli med ost, men det kunne jeg simpelthen ikke finde nogle steder. Så jeg endte med ravioli med ost og spinat, og det smagte skønt!

Til 4 pers. skal du bruge:
300 g bacon
500 g frisk ravioli med ost (vi kunne nok godt have brugt lidt mere herhjemme)
1 fed hvidløg
1-2 dl. rucola
1 dl. friske basilikum blade
2 dl. ærter
50 g parmesanost
50 g pinjekerner
1/2 tsk salt
Friskkværnet peber
1,5 dl olivenolie
Ekstra parmesanost

Sådan gør du:
Skær bacon i små stykker og rist dem på en pande til de er lækre sprøde. Blend rucola, hvidløg, basilikumblade, ærter, parmesanost, pinjekerner, salt og peber til en cremet pesto. Start med 1 dl. rucola og smag så til, om du vil have mere i. Rucola kan godt være lidt kraftig i smagen, så dosér den stille og roligt. Kog ravioli'en og dryp den af i en sigte. Bland tilsidst ravioli, pesto og bacon godt sammen... servér evt. med frisk høvlet parmesanflager og godt brød!

*H*

2 kommentarer:

  1. Hvor lyder det bare lækkert - det vil jeg prøve på onsdag, når jeg skal have middagsgæster - og tak for en ellers inspirerende blog!
    Hilsen Christina N.

    SvarSlet
    Svar
    1. Det smagte altså også virkelig lækkert, bestemt heller ikke sidste gang jeg har lavet den ret:)
      Og tak for de pæne ord, dejligt at du kan bruge vores blog!
      Ha' en dejlig dag - mange hilsner Helle:)

      Slet