
300 g bacon
500 g frisk ravioli med ost (vi kunne nok godt have brugt lidt mere herhjemme)
1 fed hvidløg
1-2 dl. rucola
1 dl. friske basilikum blade
2 dl. ærter
50 g parmesanost
50 g pinjekerner
1/2 tsk salt
Friskkværnet peber
1,5 dl olivenolie
Ekstra parmesanost
Sådan gør du:
Skær bacon i små stykker og rist dem på en pande til de er lækre sprøde. Blend rucola, hvidløg, basilikumblade, ærter, parmesanost, pinjekerner, salt og peber til en cremet pesto. Start med 1 dl. rucola og smag så til, om du vil have mere i. Rucola kan godt være lidt kraftig i smagen, så dosér den stille og roligt. Kog ravioli'en og dryp den af i en sigte. Bland tilsidst ravioli, pesto og bacon godt sammen... servér evt. med frisk høvlet parmesanflager og godt brød!
*H*
Hvor lyder det bare lækkert - det vil jeg prøve på onsdag, når jeg skal have middagsgæster - og tak for en ellers inspirerende blog!
SvarSletHilsen Christina N.
Det smagte altså også virkelig lækkert, bestemt heller ikke sidste gang jeg har lavet den ret:)
SletOg tak for de pæne ord, dejligt at du kan bruge vores blog!
Ha' en dejlig dag - mange hilsner Helle:)