Kylling i grøn karry med sprøde grøntsager og ris

I dag faldt jeg over en rigtig lækker, nem og hurtig opskrift med kylling, grøn karry og sprøde grøntsager. Og nem og hurtig mad det kan vi li'... ISÆR nu når man er startet på job efter barsel!

Til 4 pers. skal du bruge:
300-400 g. kyllingefilet
300 g. grønne friske bønner
3/4 blomkål
1 rød eller gul peberfrugt
200 g. frisk spinat
1 spsk. olivenolie
2 tsk. grøn karry
1 dl. hønsebouillon
1 dåse kokosmælk
Salt og peber
Saften af 1 lime
Basmatiris

Sådan gør du:
Start med grøntsagerne - del blomkålen i små buketter, nip bønnerne, skær peberfrugten i halve stave og skyl spinaten godt og slyng den tør. Skær så kyllingen i mundrette stykker.
Sæt risene over, så de er klar til servering.
Varm olien i en gryde og svits den grønne karry let heri. Tilsæt kyllingen og brun den i den grønne karry ved høj varme. Put blomkål, bønner og peberfrugt i gryden, og tilsæt derefter bouillon og kokosmælk. Lad herligheden simre under låg i ca. 10 min, og tilsæt derefter spinaten. Når spinaten er faldet sammen, smages retten til med salt, peber og lime. Og så er der mad... velbekomme!:)

*H*

Ingen kommentarer:

Send en kommentar