Du skal bruge:
- 1 dl hørfrø
- 1 dl sesamfrø
- 1 dl græskarkerner
- 1 dl havregryn
- 1 dl lyst mel (f. hvede eller spelt)
- 2 1/2 dl mørkt mel (f.eks graham)
- 3/4 dl olie (alt kan bruges)
- 2 dl vand
- 1-2 tsk flagesalt
Bland alle ingredienser til en ensartet masse. Del den i to og rul hver del ud mellem to stykker bagepapir. Læg stykkerne over på en bageplade, og hiv det øverste øverste stykke bagepapir væk. Skær knækbrødende ud i stykker med en pizzaskærer eller f.eks. kageudstikkere (det brugte jeg denne gang). Bag knækbrødende ved 200 grader i ca. 12-15 minutter, til er sprøde og lysebrune. Afkøl dem på en rist og....velbekomme!
*S*
Hej. Har i en favorit olie? Jeg tænkte nemlig på, om olivenolie er for gennemtrængende i smagen?
SvarSlet- Hardijt
Hej Hardijt! Dejligt at du læser vores blog :-) Jeg bruger altid olivenolie, men Sif skriver i bogen, at du kan bruge alle olier. Håber du vil kaste dig ud i det, de er virkelig gode!
SvarSlet