Det er gode bud Hanne - jeg havde faktisk gået og tænkt på en opskrift jeg ikke har lavet i flere år med et godt stykke kød i panchetta men svampe og stegt i rødvin. Men nu må vi se, jeg er opsat på at prøve noget nyt! :)
Hej Rikke - Jeg endte med at lave rødvinsbraiserede kalv med estragonmos og til dessert stod den på chokolade-lime-cheesecake! Mmm det blev så vellykket, så det er helt sikkert ikke sidste gang vi laver det! Opskrifterne kommer her på bloggen inden længe:) Ha' en dejlig dag!
Hvad med en god steg eller fisk i ovnen? Det kan gæster da altid spise.
SvarSletMvh Hanne
Det er gode bud Hanne - jeg havde faktisk gået og tænkt på en opskrift jeg ikke har lavet i flere år med et godt stykke kød i panchetta men svampe og stegt i rødvin. Men nu må vi se, jeg er opsat på at prøve noget nyt! :)
SvarSletHvad endte du så med at lave til gæsterne? =o)
SvarSletHej Rikke - Jeg endte med at lave rødvinsbraiserede kalv med estragonmos og til dessert stod den på chokolade-lime-cheesecake! Mmm det blev så vellykket, så det er helt sikkert ikke sidste gang vi laver det! Opskrifterne kommer her på bloggen inden længe:) Ha' en dejlig dag!
SvarSlet