500 g hakket oksekød
1 hakket løg
1 presset fed hvidløg
2 revet halvstore gulerødder
2-3 stængler fint hakket selleri
3 spsk. revet ost
1 æg
3 tsk. oregano
Salt og peber
1 pk. cannelloni
1 flaske tomatsauce/mosede tomater
1 pk. Mornay sauce
Parmasanost
Sådan gør du:
Tænd ovnen på 200°. Svits kødet med løg og hvidløg. Svits herefter grøntsagerne med sammen med krydderierne, lad det simre lidt og tag gryden af blusset. Put revet ost og æg i og rør det hurtigt sammen med kød og grøntsager.
Dæk bunden af et ovnfast fad med tomatsauce. Fyld pastarørene med kødblandingen, og læg rørene på rækker i tomatsaucen. Hæld Mornay sauce over rørene og herefter den resterende tomatsauce. Drys parmesanost over (og evt. ekstra revet ost) og bag retten midt i ovnen ved 200° i ca. 30 min.
Velbekomme!
*H*
Ingen kommentarer:
Send en kommentar