Cannelloni med oksekød og tomatsauce

Det var længe siden vi sidst havde fået cannelloni, så det var sat på madplanen i denne uge. Mmm det smager herligt, og er et godt alternativ til lasagne, hvis man trænger til lidt variation.

Du skal bruge:
500 g hakket oksekød
1 hakket løg
1 presset fed hvidløg
2 revet halvstore gulerødder
2-3 stængler fint hakket selleri
3 spsk. revet ost
1 æg
3 tsk. oregano
Salt og peber

1 pk. cannelloni
1 flaske tomatsauce/mosede tomater
1 pk. Mornay sauce
Parmasanost

Sådan gør du:
Tænd ovnen på 200°. Svits kødet med løg og hvidløg. Svits herefter grøntsagerne med sammen med krydderierne, lad det simre lidt og tag gryden af blusset. Put revet ost og æg i og rør det hurtigt sammen med kød og grøntsager. 

Dæk bunden af et ovnfast fad med tomatsauce. Fyld pastarørene med kødblandingen, og læg rørene på rækker i tomatsaucen. Hæld Mornay sauce over rørene og herefter den resterende tomatsauce. Drys parmesanost over (og evt. ekstra revet ost) og bag retten midt i ovnen ved 200° i ca. 30 min.

Velbekomme! 

*H*

Ingen kommentarer:

Send en kommentar