Så fik jeg prøvet at lave bønnepasta! Jeg valgte at lave det til en helt almindelig kødsovs, for virkelig at teste smagen i forhold til almindelig pasta. Jeg må indrømme at jeg var skeptisk, bare lugten da jeg åbnede posen, var meget lidt tiltalende. Meeen....jeg blev positivt overrasket! Jeg synes, at de i både smag og konsistens mindede en del om almindelig pasta/spaghetti. Jeg vil ikke sige, at de er en klar afløser og at jeg nu bare altid vil spise det fremover, for det smager jo ikke heeeelt som det andet...men i forhold til min kostplan, er det et super alternativ i hverdagen og så kan jeg stadig skeje ud i ny og næ med det almindelige!
Med hensyn til mængden, så delte jeg og min mand ca. 100 gram. Jeg havde jo ikke rigtig nogen ide om, hvor meget jeg skulle koge, så jeg valgte at prøve med en halv pose - og det var rigeligt! Man kan sagtens mærke, at der er flere proteiner i, så de ca. 50 gram jeg spiste, var meget tilpas. Hvis vi havde lavet almindelig pasta, ved jeg, at vi havde kogt meget mere, så selvom disse er noget dyrere, er de altså også lidt drøje:-)
Prøv det endelig og hvis i prøver nogle af de andre varianter der findes, må i meget gerne kommentere på indlægget om jeres erfaringer!
God mandag aften!
*S*
Ingen kommentarer:
Send en kommentar