Forleden sad jeg hos min forældre og hyggede mig med en god kop kaffe og læste i forskellige blade, mens de underholdte ungerne... herligt! I et gammelt IN faldt jeg over en opskrift på shortbread med pekannødder og chokolade, som lød dejlig nem! De blev afprøvet her den første dag af påskeferien, og mmm de blev gode!
Til ca. 30-40 stykker skal du bruge:
100 g hakket pekannødder
100 g hakket mørk chokolade
5 dl hvedemel
200 g smør
1 1/4 dl sukker
2 æggeblommer
2 tsk. vaniljesukker
Sådan gør du:
Bland mel, smør og sukker godt sammen. Tilsæt æggeblommer, vaniljesukker, nødder og chokolade. Saml dejen og lad den hvile i køleskabet i ca. 30-60 min. Rul herefter dejen ud på et meldrysset bord i ca. 1,5 cm tykkelse. Bag kagen på 175° midt i ovnen og skær den ud i aflange stykker!
*H*
Ingen kommentarer:
Send en kommentar