Indtil videre har jeg brugt det til at røre op i noget kogt pasta som tilbehør, men jeg har planer om at prøve det som fyld i pizzasnegle, til tapas på noget lækkert brød og vende det på en kyllingfilet og så ind i ovnen! Har i andre gode idéer?
Pesto med soltørrede tomater (1 glas):
- 1 glas soltørrede tomater
- 50 gram mandler
- 50 gram pinjekerner
- 40 gram parmesanost
- 1 fed hvidløg
- salt
- olivenolie
Rist først mandler og pinjekerner på panden indtil de tager farve og afkøl dem. Put herefter de soltørrede tomater inklusiv den olie de ligger i, i en staublender sammen med mandler, pinjekerner, parmesanost, hvidløg og salt efter smag. Blend det til det opnår den ønskede konsistens og tilsæt eventuelt olivenolie undervejs. Jeg tror jeg til satte omkring 1 deciliter.
Velbekomme!
*S*
Ingen kommentarer:
Send en kommentar